Ідеї для дня народження. Форум

Ідеї для дня народження. Форум

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 27.05.2026 - 12:26:38
Сторінки:  1  

Імплантація зуба при гіпертонії

АвторПовідомлення

PAWEL67

Музичний гуру.

Статистика:

Цікавить питання — чи можна ставити імплант якщо є певні проблеми зі здоров'ям? Конкретно — у мене гіпертонія під контролем, приймаю ліки постійно. Чи це є протипоказанням або можна провести імплантацію? Хочу підготуватись до консультації щоб задати правильні питання.

Повідомлення # 1 19.05.26 - 21:41:41
RE: Імплантація зуба при гіпертонії

natalyst

Музичний гуру.

Статистика:

Гіпертонія в компенсованому стані — тобто коли тиск контролюється медикаментами і стабільний — як правило, не є абсолютним протипоказанням до імплантації. Але тут важливий нюанс: лікар-стоматолог і при потребі терапевт мають разом оцінити вашу конкретну ситуацію. На консультації обов'язково скажіть які ліки приймаєте і в яких дозах — деякі препарати впливають на згортання крові або на процес загоєння, і це враховується при плануванні. Є і абсолютні протипоказання до імплантації — наприклад, некомпенсований цукровий діабет, онкологічні захворювання в активній стадії, певні аутоімунні стани. Але гіпертонія під контролем зазвичай в цей список не входить.

Повідомлення # 2 19.05.26 - 22:11:36

Женщина-Кошка

Музичний гуру.

Статистика:

Цитата:
Гіпертонія в компенсованому стані — тобто коли тиск контролюється медикаментами і стабільний — як правило, не є абсолютним протипоказанням до імплантації. Але тут важливий нюанс: лікар-стоматолог і при потребі терапевт мають разом оцінити вашу конкретну ситуацію. На консультації обов'язково скажіть які ліки приймаєте і в яких дозах — деякі препарати впливають на згортання крові або на процес загоєння, і це враховується при плануванні. Є і абсолютні протипоказання до імплантації — наприклад, некомпенсований цукровий діабет, онкологічні захворювання в активній стадії, певні аутоімунні стани. Але гіпертонія під контролем зазвичай в цей список не входить.
Я теж йшла на консультацію з купою питань по здоров'ю — теж маю хронічне і теж переживала. Почитала попередньо про протипоказання ось тут: https://sdental.com.ua/service/dental-implantation — стало зрозуміло що і запитати. На консультації лікар уважно вислухав, попросив взяти довідку від терапевта і після цього підтвердив що можна робити. Важливо саме чесно розповісти про всі свої діагнози і препарати — це в ваших інтересах, а не просто формальність. В мене все пройшло добре і імплант прижився нормально.

Повідомлення # 3 19.05.26 - 23:04:20
Кто куда девает лишние аквариумные растения? : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники

Forum powered by: miniBB 5.42.13